Onze missie
Er zijn voor u. Op het juiste moment, met een sterk team, moderne machines en de best passende oplossing voor elke uitdaging. Transparant, efficiënt en betaalbaar. We zijn flexibel en betrouwbaar tegelijk. U kunt altijd op ons rekenen.

Een stukje geschiedenis
Eind 2013 namen Niels en Kees (Ni-Ke) Lazeroms assemblagebedrijf DinSi over van de familie Simons. Kees bracht zijn technische achtergrond en jarenlange ervaring in de kunststoffenindustrie in, Niels de kennis uit zijn HBO-Mechatronica-opleiding.

Samen maken ze Ni-Ke tot uw betrouwbare partner voor assemblage- en productiewerkzaamheden. En met succes: al snel werd de bestaande locatie van DinSi te klein en werd een nieuwbouwpand voorbereid. In 2016 was de eigen werkplaats met magazijn aan de Thijssenweg in Hooge Zwaluwe een feit. Het nieuwe pand is zo ingericht dat er gemakkelijker en nauwkeuriger gewerkt kan worden, zodat we nog beter en sneller kunnen inspelen op uw wensen. Uiteraard met ruimte voor toekomstige groei en extra opslagmogelijkheden.

Ons team
Ons complete team staat dagelijks voor u klaar. We hebben twee medewerksters met jarenlange ervaring vanuit het vroegere DinSi, aangevuld met voornamelijk technisch geschoolde jonge mensen.

Maar we bieden ook kansen aan jonge werknemers die de wil hebben om aan de slag te gaan, maar die moeite hebben om een gerichte opleiding te volgen en af te ronden. Wij leiden deze mensen intern op tot goede werknemers die zeer breed inzetbaar zijn.

Een grote klus, vreselijke spoed?
Geen probleem. We beschikken naast onze 10 vaste medewerkers over een flinke groep scholieren die flexibel inzetbaar is. Daarnaast werken we samen met enkele uitzendbureaus waar wij à la minute medewerkers kunnen oproepen.

Onze werkwijze
Wilt u vandaag nog hulp? Dat regelen we. Overleggen over een efficiënte manier van werken op de langere termijn? We gaan graag met u in gesprek. Efficiënt, transparant en no-nonsens. Zo werkt Ni-Ke:

  • Per telefoon of op uw locatie: we bespreken uw wensen
  • Daarna stellen we een heldere offerte op
  • Met een all-in uurtarief, geen verrassingen achteraf
  • Is een ureninschatting vooraf niet mogelijk? Dan krijgt u een nacalculatie op basis van ons uurtarief
  • Kan er geautomatiseerd worden? Dan krijgt u een voorstel met een aanbieding voor de te gebruiken hulpmiddelen. Uiteraard inclusief prijs per product

Service

  • Binnen 1 uur reageren wij op uw verzoek per mail
  • Op werkdagen zijn we altijd telefonisch bereikbaar
  • Haast? We bezoeken u nog dezelfde dag om de mogelijkheden te bespreken
  • Halen en brengen van uw producten is voor ons vanzelfsprekend.